Rijksen MarketingPro

Wie

Marketing- en communicatieadviesbureau Rijksen MarketingPro is in juli 2002 gestart door Ineke Rijksen, zelfstandig professional met een passie voor positionering en reputatie, marketingcommunicatie en communicatie.

Ik bied oplossingen voor vraagstukken op het gebied van positionering, merkmanagement en communicatie. Dat doe ik met name op het gebied van de ontwikkeling van merken, corporate positionering voor bedrijven en publieks- en stakeholdercommunicatie voor de overheid. 

Met een frisse blik, strategische onderbouwing en een vernieuwende insteek adviseer en implementeer ik pragmatische oplossingen. Oplossingen die duurzaam zijn en na implementatie leiden tot concrete resultaten op korte en ook op langere termijn.

Wat

Ervaren senior

In de afgelopen 20 jaar heb ik marketing- en communicatieopdrachten uitgevoerd bij (nationale en internationale) bedrijven in verscheidene branches en sectoren en bij de Rijksoverheid. Hierdoor beweeg ik makkelijk in zowel commerciële als overheidsorganisaties, op business unit- en directieniveau. Ik ken beide kanten van de tafel als het gaat om het samenwerken met bureaus.

Marketing- en communicatie professional

Door de opleidingen NIMA Marketing C en Brandmanagement C ben ik op strategisch marketingvlak breed inzetbaar op het gebied van Proposities, Positionering, Merkmanagement en Marketingcommunicatie. De combinatie van deze marketingachtergrond en de opleiding en ervaring als Sr. Communicatieadviseur, geeft toegevoegde waarde bij de uitvoering van zowel marketing als  communicatieopdrachten. 

Pragmatische strateeg

Bij elke opdracht zoek ik naar een gedegen strategische basis: eerst denken, dan doen. Uiteindelijk gaat het om het behalen van concrete resultaten, binnen afzienbare termijn en binnen budget.

Duurzame oplossingen

Adviezen moeten verankeren in de organisatie en de positie van de organisatie versterken. Vernieuwingen moeten worden gedragen door de teams. En het moet mogelijk zijn om de lijn die ingezet wordt verder te ontwikkelen naar de toekomst.

Hoe

Open en gericht op teamwork

Succes wordt nooit alleen behaald, maar is een samenwerking van alle betrokkenen!

Mijn stijl: open, communicatief, kritisch maar respectvol, gericht op toegevoegde waarde, coachend en op zoek naar verbetering die praktisch uitvoerbaar zijn. Altijd om een bijdrage te leveren aan de groei van de organisatie. Optimalisatie binnen bestaande kaders.

Ik ben oplossingsgericht, inventief, flexibel, enthousiast en zeer gedreven en zet daardoor anderen in beweging zodat er snel stappen gezet kunnen worden. Ik ben zelfstandig maar werk graag in overleg; met de medewerkers uit de teams en andere afdelingen. Want ik geloof dat vernieuwing beter beklijft wanneer het samen is opgebouwd in plaats van wordt geforceerd.

Print Friendly, PDF & Email